Šport > Košarka
2906 ogledov

NBA superzvezdnik se je osramotil v stilu "A je to!"

James Harden Profimedia
Katastrofalen večer za Jamesa Hardna.

Houston Rockets so v noči iz sobote na nedeljo na domačem parketu premagali New Orleans Pelicans, a so se zato morali potruditi bolj od vseh pričakovanj, saj so kljub statusu izrazitega favorita slavili le s 126:123.

Eden izmed razlogov za tesno tekmo je bila katastrofalna predstava prvega zvezdnika ekipe Jamesa Hardna, ki je resda prispeval kar 29 točk, a jih je od tega kar 11 dosegel iz prostih metov, medtem ko je iz igre metal le 8/29, še bolj pa izstopa neverjeten podatek, da je kljub katastrofalnemu metu kar 18-krat poizkusil za tri točke, a je zadel le dvakrat, poleg tega pa je izgubil še 8 žog.

Na Hardnovo srečo se je dosti bolj izkazal drugi zvezdnik ekipe, Russell Westbrook, ki je sicer dosegel točko manj, a je za trojni dvojček dodal še 10 skokov in 13 asistenc, medtem ko je iz igre metal več kot 50 %.

Harden nad svojo predstavo tako nikakor ni mogel biti zadovoljen, vse skupaj se je najlepše videlo v komični situaciji, s katero je zaznamoval tekmo, ko je frustrirani Harden z vso silo zabrisal žogo v tla, ta pa se mu je odbila naravnost v obraz.

Rockets so tako po porazu z Bucks dosegli prvo zmago sezone, a bo moral njihov prvi zvezdnik močno dvigniti nivo svoje igre, če bodo želeli biti eni izmed kandidatov za naslov v letos izjemno izenačeni ligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice