Šport > Košarka
16 ogledov

Nesrečni Bryant znova poškodovan

kobe bryant EPA
Zdravniši testi pokazali, da si je Kobe Bryant huje poškodoval levo koleno in s košarkarskih igrišč odsoten vsaj šest tednov.

Kobe Bryant v zadnjem obdobju res nima sreče s poškodbami. Šele dobro se je vrnil po dolgotrajni odsotnosti zaradi poškodovane Ahilove tetive, pa je že spet obsojen na prisilni počitek. Bryant se je poškodoval na torkovi tekmi proti Memphisu, ki jo je LA sicer dobil. Amriški zvezdnik je sredi tretje četrtine začutil bolečine v kolenu, a je tekmo nadaljeval, misleč da ni hujšega.

Nato pa je sledil zdravniški pregled z magnetno resonanco, ki je odkril, da je zadeva vse prej kot nedolžna. Bryant si je zlomil plato golenice v levem kolenu, kar pomeni, da bo počival vsaj šest tednov. S tem se bo na 'bolniški' pridružil izkušenemu Ricku Nashu, Stevu Blaku in Jordanu Farmerju.

"Sovražim, da se je to zgodilo prav Kobeju. Pa tako se je trudil, da bi se vrnil nazaj," je prek twitterja sporočil trener Lakersov Mike D'Antoni in tako verjetno povzel tudi misli vseh navijačev Bryanta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.