Šport > Košarka
3225 ogledov

Neverjetno, kaj tik pred začetkom sezone najbolj muči Luko Dončića

Overwatch 2 Reševalni pas/Twitter
Luka se je preko Twitterja na svoje sledilce obrnil z zanimivim vprašanjem.

NBA sezona je že tik pred vrati, saj se bodo prve tekme odigrale že v noči iz torka na sredo, medtem ko slovenski navijači z nestrpnostjo pričakujemo noč iz četrtka na petek, ko prvič na igrišče stopijo košarkarji Dallas Mavericks.

Medtem ko se večina ekip in igralcev predvsem sprašuje o svoji pripravljenosti, pa enega največjih zvezdnikov lige NBA, našega Luko Dončića, muči popolnoma drugačna zadeva.

"Ali kdo ve, kdaj izide video igrica Overwatch 2?"

Luka Dončić

V času, ko so ekipe odigrale še poslednje pripravljalne tekme, lahko na Twitter profilih drugih NBA zvezdnikov vidimo predvsem posnetke in komentarje določenih tekem, košarkarskih tem in podobno. Drugače pa je z mladim slovenskim zvezdnikom.

Potem, ko od 28. septembra dalje ni na Twitter profilu delil nobene svoje nove objave, se je ponovno oglasil v petek, 15. oktobra. Mnogi so bili mnenja, da bo pokomentiral odlične predstave Maverickov, ki so pripravljalno obdobje zaključili s samimi zmagami...

Toda ne! Luka se je oglasil, saj se je želel pri svojih sledilcih pozanimati, kdaj izide video igrica z naslovom Overwatch 2. Na Lukovo žalost pa mu ni nihče izmed sledilcev znal odgovoriti na vprašanje, seveda pa so se pojavili tudi škodoželjni komentarji, kot so, da naj najprej koga izloči v končnici in naj se šele nato posveti video igricam.

A kljub temu, da so se mnogi obregnili ob njegovo zanimanje za video igrico, nas je Luka s tem zgolj opomnil, da je še vedno otrok. Da ima komaj 22 let, pa je že eden najboljših košarkarjev na svetu, ki se lahko pohvali z dvema nastopoma na tekmi vseh zvezd, nazivom najboljšega novinca leta, dvema izboroma v idealno peterko leta...

luka dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Dragi Lukovi sledilci, preden zaradi njegove otroške razigranosti začnete udrihati po njem, razmislite, kaj ste pa vi dosegli pri vsega 22 letih?

 

Komentarjev 2
  • jakec1575 19:42 16.oktober 2021.

    Eni trdijo, da igrice pomagajo razvijati takticno misljenje, sam sem mnenja, da je predvsem dopaminska droga, zaradi katere ne hodis spat, ko bi moral. Verjetno bi mu koristila kaksna dobra knjiga. Shaq mu je lahko zgled.

Sorodne novice