Šport > Košarka
9414 ogledov

Neverjetno, v kateri klub so med tekmo z Bostonom želeli zvabiti Luko Dončića

Luka Dončić Instagram
Navijač je imel za Luko Dončića poseben transparent z nevsakdanjim sporočilom.

Luka Dončić velja za velikega navijača srbske Crvene zvezde, tako da ga praktično v vseh mestih v Ameriki, kjer se pojavi, pričakajo kakšni Zvezdini navijači, ki so navdušeni nad predstavami slovenskega košarkarskega dragulja.

luka dončić NBA Šport Dončić še četrtič v sezoni čez mejo 30 točk

Tako je bilo tudi v Bostonu, kjer se je tekme med domačimi Celtics in Dončićevimi Mavericks udeležil Srb Aleksandar, ki je svojega košarkarskega junaka pričakal v dresu srbskega velikana ter z napisom, s katerim ga je vabil v svoj najljubši klub.

Na transparentu je namreč med tekmo v polomljeni srbski angleščini pisalo: "Luka, kam tu Red star bro!!" kar bi v prevodu pomenilo: "Luka, brat, pridi v Crveno zvezdo".

Luka Dončić TD Garden Velemojster Šport Kar Dončiću uspeva v novembru, je neverjetno

Navdušeni Aleksandar si je po tekmi tudi uspel izboriti fotografijo z našim Luko, prav tako pa se je slikal z nekdanjim centrom Zvezde Bobanom Marjanovićem ter latvijskim zvezdnikom Kristapsom Porzingisom.

Luka Dončić Izjemno Šport Luka navdušil že na ogrevanju Med tekmo Šport Luka dobil klofuto s strani trenerja dončić Video Šport Luka Dončić nasmejal ameriške novinarje
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice