Šport > Košarka
24 ogledov

Ni denarja za srbske košarkarje

Teodosić srbija Žurnal24 main
Srbska košarkarska reprezentanca se dober teden pred začetkom SP v košarki ubada z denarnimi težavami. Ministrstvo za šport je že zavrnilo pomoč, saj denarja nima.

Košarkarska zveza Srbije še vedno ni uspela zagotoviti denarnih sredstev za pot svojih košarkarjev na svetovno prvenstvo v košarki, ki ga bo gostila Turčija.

Za pomoč so prosili ministrstvo za šport, a je niso dobili. Na roko jim niso šli niti pri letalski družbi JAT, kjer so zavrnili možnost plačila po koncu prvenstva, pišejo srbski mediji.

Predsednik košarkarske zveze Dragan Kapičić ne skriva težkega finančnega položaja v krovni organizaciji. "Finance ostajajo kronična težava. Ne vem več, koga naj še prosim za denar, da bi lahko normalno delali," je Kapičić izjavil za srbski Kurir. Dvakratni svetovni in trikratni evropski prvaki v zadnjih 15 letih še vedno upajo na rešitev v zadnjem trenutku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.