Šport > Košarka
23523 ogledov

Nihče ni mogel verjeti, da se je to zgodilo: "Niti v 1000 poskusih!"

1/4
Print screen
Nenavaden pripetljaj je še dodatno začinil pestro tekmo v American Airlines Centru.

Dallas Mavericks so na četrti tekmi konferenčnega finala na domačem igrišču dosegli prvo zmago nad Golden State Warriors (119:109) in zaostanek v seriji znižali na 1-3.

S tem so se izognili "metli" in ohranili oddaljene možnosti za preboj v veliki finale, kar po zaostanku z 0-3 ni uspelo še nobeni ekipi v zgodovini severnoameriške košarkarske lige (0-146!).

Luka Dončić Finale Zahoda Šport Ni še konec. Luka se je vrnil na parket in dokončal posel

 | Avtor: Profimedia Profimedia
Sinočnja tekma v American Airlines Centru je postregla s kopico pestrega in zanimivega dogajanja, med drugim je pred začetkom drugega polčasa prišlo do do bizarne 16-minutne zamude, ker je ob močnem deževju zunaj puščala streha dvorane American Airlines Center. Kapljalo je vsaj na dveh mestih, na klop Golden Stata in na tribuno z gledalci.

Piko na i nenavadnemu večeru je postavil gostujoči zvezdnik Draymond Green, ki je v šesti minuti tretje četrtine stopil na črto za proste mete. Ob njegovem poskusu je žoga večkrat poskočila po obroču in na presenečenje vseh prisotnih obstala na vrhu konstrukcije.

Vsi košarkarji na parketu so se le začudeno spogledovali, po spletu pa so se celo razširile teorije zarote, da gre za dokaz prikritih in namernih manipulacij z okroglim usnjem.

Začuden je bil tudi Luka Dončić, ki je od presenečenja razširil roki, nato pa Greenu čestital za njegov dosežek.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Tudi če bi imel na voljo več kot 1000 poskusov, se to ne bi zgodilo. Samo poglejte si tole. O moj bog. Kakšna noč! Zamuda zaradi dežja. 16 trojk v četrtini in pol," je dogodek pospremil komentator prenosa.

Errick McCollum Kako se vse obrne Šport Košarkar ponižal legendarnega Barkleya zaradi besed na račun Luke Šport: Dončićeve nore številke, ob katerih se tekmecem šibijo kolena Dončić Šport Izbrali najboljše peterke lige NBA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.