Šport > Košarka
11164 ogledov

Noro, noro, noro! Še Luka priznal: "Iskreno ne vem, kako mi uspeva"

luka dončić Profimedia
Po porazu s Portland Trail Blazers po spletu znova odmevajo čarovnije Luke Dončića.

Razpoloženi Luka Dončić (38 točk, 9 skokov, 9 podaj) tokrat ni mogel preprečiti poraza Dallas Mavericks proti Portland Trail Blazers (119:125). Slovenec je v 39 minutah zadel 56-odstotkov metov iz igre (15/27) in 31-odstotkov metov za tri točke (4/13). Za zmago Portlanda sta bila najzaslužnejša CJ McCollum (32 točk) Damian Lillard (31 točk).

Luka Dončić NBA Šport Dončiću strelski obračun z Lillardom, a vse se ni izšlo po željah

Kljub porazu je bil Dončić znova glavna atrakcija obračuna, največ pozornosti pa sta bili tokrat dve fenomenalni podaji, s katerima je zaposlil Tima Hardawayja Jr. oziroma Maxija Kleberja.

Podaji za hrbtom, ki kljubujeta mejam mogočega, sodita med najlepše Dončićeve asistence v njegovi manj kot triletni NBA karieri. 

Šarmer Šport Dončić vklopil deški šarm, reakcija sodnice močno odmeva

"Prekleto dobra podaja," je po zadeti trojki pripomnil Kleber.

Kleber tells Luka "Fking great pass!" after the shot 😂 from r/Mavericks

dončić george Nova žrtev Šport Kam pa kam? Dončić za veliki finale ponižal velikana lige NBA

"Luka ima oči na hrbtu," so zapisali upravitelji twitter profila Dallas Mavericks, Dončić pa je na poizvedbo novinarke, kako mu uspevajo takšne čarovnije, odvrnil: "Iskreno povedano, ne vem. Zaupam soigralcu, da bo na pravem mestu. Zasluge so deljene."

O izjemnem pregledu nad igriščem 22-letnega Slovenca je spregovoril tudi Dorian Finney-Smith. "Vedno me najde. Na tekmi z LA Clippers me je dvakrat našel, čeprav žoge niti približno nisem pričakoval. Pri njem nikoli ne veš, kam gleda. Vidi te tudi takrat, ko gleda stran," je dejal Finney-Smith.

kobe bryant Sojenje Šport Šokantna razkritja o dogodkih po smrti Kobeja Bryanta

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.