Šport > Košarka
6508 ogledov

Nova okrepitev razkrila, kje se lahko Luka izboljša: Naslednji korak mora biti ...

Grant Williams in Luka Dončić Profimedia
Grant Williams je razkril, da se veseli igranja z Luko Dončićem, obenem pa vidi priložnost, da Luka še izpopolni svojo igro.

Nekdanji odlični NBA košarkar J. J. Redick slovi po enem izmed najbolj kvalitetnih NBA podcastov na svetu "The Old Mand and a Three", kjer vedno gosti zelo zanimive sogovorce, ki popestrijo njegove posnetke. Tokrat je tako nekdanji soigralec Luke Dončića pri Dallas Mavericks gostil najnovejšega Lukovega soigralca in najodmevnejšo Dallasovo poletno okrepitev, Granta Williamsa, ki se je v Teksas preselil po nekaj zelo dobrih sezonah pri Boston Celtics.

Redick in Williams sta se tako v dolgem pogovoru dotaknila številnih zanimivih tem, slovenske košarkarske navdušence pa je zagotovo najbolj zanimal del, kjer sta se dotaknila Williamsovega novega partnerstva z Luko. "Zelo sem navdušen, da bom igral z njim, ker nase prevzame toliko pritiska in pozornosti, obenem pa tudi svoje soigralce vplete v igro."

Grant Williams in Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Williams tako ni skrival svojega navdušneja, da bo v novi sezoni združil moči z igralcem, kot je Luka. "Luka je odličen pri tem, da če si odkrit, te bo zagotovo našel. Morda bo v zadnji sekundi napada, ampak te bo našel s prekrasno podajo in ti omogočil povsem odprt met na koš," je Lukov način igre hvalil košarkar, ki je v minulih sezonah delil slačilnico s še dvem NBA superzvezdnikoma, Jaysonom Tatumom in Jaylenom Brownom.

Toda Williams verjame, da ima na enem področju Luka še vedno veliko prostora za razvoj. "Toda mislim, da ima tu še priložnost za rast. Njegov naslednji korak mora biti, da spozna, da čeprav nas vplete v svojo igro, da nam vseeno omogoči in nam dovoli, da igramo tudi svoj način igre. Mislim, da mora to biti njegov in naš naslednji korak."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice