Šport > Košarka
9363 ogledov

Obračunaval z Dončićem, z njim pa obračunala kar njegova ekipa

Marquese Chriss Reševalni pas/Twitter
Mladi ameriški košarkar je dvignil veliko prahu, dobil zajetno finančno kazen, zdaj pa ga je doletela še ena nesreča.

V zadnjih dneh starega leta so Dallas Mavericks gostovali pri Golden State Warriors in srečanje zanesljivo dobili (121:141).

Luka Dončić Gospodar lige Šport Dončić jih ima več kot celotna NBA skupaj

Veliko pozornosti je požel incident z Luko Dončićem in Marquesem Chrissom v glavni vlogi. Dvaindvajsetletni Američan je dobil tehnično napako, naknadno pa je bil kaznovan z globo v višini 35.000 dolarjev.

Chriss je še v noči na torek po srednjeevropskem času za Warriors igral na gostovanju v Sacramentu. Ob porazu (111:98) je v štirinajstih minutah zbral osem točk, pet skokov in eno asistenco.

Takoj po srečanju pa so Bojevniki sklenili, da Chrissa ne potrebujejo več. V torek bi mu morali zagotoviti podaljšanje pogodbe, a so se odločili drugače.

green dončić Sramotno Šport Kamera ujela zvezdnikovo reakcijo na odrivanje Dončića

Še nedavno najboljša ekipa lige NBA, ki se letos sooča s poškodbami glavnih zvezdnikov Stephena Curryja in Klaya Thompsona, se nahaja na zadnjem mestu v zahodni konferenci z izkupičkom devetih zmag in devetindvajsetih porazov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice