Šport > Košarka
19 ogledov

Obubožani Zadar odpustil Golemca

Golemac je po Greeru drugi odpuščeni košarkar letos, oba pa sta bila najbolj zve Žurnal24 main
Nekdanji slovenski košarkarski reprezentant Jurica Golemac ni več član Zadra, ki je v velikih finančnih težavah in ima tudi blokiran račun.
Turški Efes Pilsen, za katerega igra tudi Boštjan Nachbar, je okrepil hrvaški veteran Nikola Vujčić. Vujčić je bil v lanski sezoni član Olympiacosa, v letošnji sezoni pa je treniral z ekipo Splita.

Po sporu s trenerjem Zadra Danijelom Jusupom na tekmi lige NLB s češkim Nymburkom je nekdanji slovenski košarkarski reprezentant Jurica Golemac zapustil vrste obubožanega Zadra.

Dalmatinci bodo v nadaljevanju sezone kadrovsko še šibkejši, zaradi prekinitev pogodbe z Golemcem pa bo klub osiromašen še za dobrih 50 tisoč evrov, kolikor jih pripada košarkarju, pišejo hrvaški mediji. Klub ima zaradi zaostalih denarnih obveznosti do nekdanjega trenerja Rudolfa Juga za nameček še blokiran račun. Zadar je v prvih štirih krogih lige NLB izgubil kar trikrat, tudi doma proti Olimpiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.