Šport > Košarka
9640 ogledov

Oglasil se je! Porzignis o tem, ali zapušča Dončića

porzingis dončić Reševalni pas/Twitter
Je latvijski center na izhodnih vratih Dallasa?

Na današnji tekmi med Dallas Mavericks in New Jersey Nets naj bi se na igrišča po lažji poškodbi hrbta vrnil Kristaps Porzingis. Dvotedenska odsotnost latvijskega zvezdnika je sovpadala s pojavom govoric, da v Dallasu resno razmišljajo o njegovi prodaji.

Poročanje ameriških medijev je najprej demantiral lastnik franšize Mark Cuban, kasneje pa še trener Rick Carlisle. Slednji je sicer namignil, da je njegov odgovor pogojen z izjavo Cubana.

O možnosti selitve je zdaj spregovoril tudi glavni akter. V odzivu ni bil niti približno tako nesporeden kot Cuban, iz njegovih besed pa je moč razbrati, da se na tej fronti res dogajajo določeni premiki.

kristaps porzingis Odziv vodstva Šport Je Porzingis zgodovina? Besede iz Dallasa dajo misliti

"To je nekako prišlo ven. Zdaj je, kar je," je razkritje informacij, ki so jih v moštvu označili za netočne, obžaloval Porzingis. "Nisem preveč zaskrbljen. To lahko samo zmoti mojo koncentracijo. Ne vem, kaj se dogaja v zakulisju. V tem trenutku ne morem prav veliko storiti. Osredotočen sem na delo s svojimi soigralci, da postanem boljši košarkar," je dejal Latvijec in s tem dal jasno vedeti, da se bo o njegovi usodi odločalo za zaprtimi vrati klubskih pisarn.

Kristaps Porzingis Luka Dončić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.