Šport > Košarka
9 ogledov

Okrepitvi v Kopru in Laškem

Mihalič se seli v Koper. (Foto: KZS) Žurnal24 main
Luka Koper in Zlatorog Laško, ki bosta košarkarsko DP nadaljevala vsak v svoji ligi (Koper v ligi za obstanek, Laško v ligi za prvaka), sta se pred koncem prestopnega roka okrepila z novima igralcema.

Luka Koper je močnejša za Jerneja Mihaliča, ki je bil pred tem član Parkljev, Zlatorog pa za Američana Demetriusa Jonella Johnsona.

Jernej Mihalič (203 cm) je svojo kariero začel pri Unionu Olimpiji (2001/02), od koder se je preselil k LTH Cast Mercatorju (2005/06), nosil pa je tudi dres Elektre Esotech, Heliosa Domžal in Parkljev, katerih član je bil v tekoči sezoni lige Telemach in za katere je nastopil na štirih tekmah in v povprečju zbral 1,5 točke na tekmo.

Demetrius Jonell Johnson (193 cm) je pred prihodom v Evropo igral za univerze Kent, IUPU Fort Wayne in IPFW, kjer je v minuli sezoni povprečno zbral 5,4 točke in 2,5 skoka na srečanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.