Šport > Košarka
25 ogledov

Patrick Ewing ml. bo igral za Knicks

Patrick Ewing mlajši leta 2008 na poletni NBA-ligi, ko je za Knicks odigral prve
1/2
Žurnal24 main
Njegov oče je bil zvezda lige NBA. Zdaj bo tudi on. Patrick Ewing mlajši. Nekdanji zvezdnik Georgetowna je bil na naboru izbran leta 2008. Zdaj je podpisal pogodbo z New York Knicks.

Patrick Ewing mlajši je podpisal za ekipo, v kateri je zaslovel njegov oče Patrick Ewing. Moštvo, ki ga vodi trener Mike D`Antoni, je v petek s tem prostim, mladim in nadarjenim košarkarjem podpisalo profesionalno pogodbo, a dolžine in vrednosti ni razkrilo. Nekdanji zvezdnik univerze Georgetown je bil leta 2008 na naboru izbran kot številka 43. A Sacramento Kings so ga takoj poslali Knicksom. Poleti 2008 je dobro odigral t. i. poletno NBA-ligo. Madison Square Garden, kjer je njegov oče igral 15 let, ga je sprejel zelo toplo (poglejte v dodanem videu). Vendarle se je klub odločil, da ga za leto dni pošlje v razvojno D-League. Pred letom dni se je poškodoval in bil s parketa odstoten vse do tega poletja. Ta mesec je na poletni ligi igral tako za Orlando Magice kot Knickse in zdaj podpisal svojo prvo pogodbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.