Šport > Košarka
32 ogledov

Poraz, poškodovana rama, zlomljen prst

Denver Nuggets EPA
V košarkarski ligi NBA je bilo na sporedu šest srečanj, na vseh prizoriščih pa so se zmag veselili gostje. Najbolj prepričljivo so zmagali igralci Chicaga, ki so v Orlandu slavili s 85:59, njihov trener Tom Thibodeau pa se je v zgodovino zapisal kot strateg, ki je najhitreje prišel do sto zmag v ligi. Slovenskih igralcev ni bilo na parketu.

Tesna sta bila obračuna v Atlanti, kjer je Boston zmagal z 79:76, potem ko mu je v zadnji četrtini uspel delni rezultat 13:0, ter v Oaklandu v Kaliforniji, kjer je Minnesota premagala Golden State s 97:93 in ohranila upanje za uvrstitev v končnico. Za osmo mesto na zahodu se poteguje s Houstonom slovenskega reprezentanta Gorana Dragića, ki bo jutri gostil zvezdniško zasedbo Los Angeles Lakers.

Na sedmem mestu na zahodu so bili do sinoči košarkarji Denverja, ki so doživeli visok poraz proti aktualnim prvakom iz Dallasa. Nemški zvezdnik Dirk Nowitzki je dosegel 33 točk in zbral 11 skokov, gostitelji pa si bodo tekmo zapomnili tudi po dveh poškodbah v svojih vrstah; Andre Miller si je poškodoval ramo, Danilo Gallinari pa si je zlomil prst na roki.

NBA, izidi:
Charlotte Bobcats : Philadelphia 76ers 80:105
Atlanta Hawks : Boston Celtics 76:79
New Jersey Nets : Cleveland Cavaliers 100:105
Orlando Magic : Chicago Bulls 59:85
Denver Nuggets : Dallas Mavericks 95:112
Golden State Warriors : Minnesota Timberwolves 93:97

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.