Šport > Košarka
31 ogledov

Radulović: "Z Omićem celo na meji pretepa"

slovenska košarkarska reprezentanca do 20 let Slovenija predstavitev dresov Domž Anže Petkovšek
Bojanu Raduloviću, 210 centimetrov visokemu centru srbskega rodu, se ni uspelo uvrstiti v slovensko košarkarsko reprezentanco do 20 let, ki jo od 12. do 22. julija čaka EP v Domžalah in najverjetneje tudi v Ljubljani. V ogorčenem boju je bil od njega boljši Alen Omić.

"Včasih je bil obračun z Omićem celo na meji pretepa! Oba sva hotela na evropsko prvenstvo (EP). Borila sva se po moško, po koncu treninga pa sva si vedno segla v roke, saj sva prijatelja," je za kosarka.si o dvoboju z Alenom Omićem povedal Bojan Radulović, obetavni center, ki pa si bo EP do 20 let v Sloveniji ogledal s tribun. Oba omenjena košarkarja sta naturalizirana, pravilo omogoča vsaki reprezentanci le po enega tovrstnega igralca v ekipi, zato je Zmaga Sagadina, ki je sicer že pred časom dejal, da bi na EP najraje popeljal oba, čakala težka odločitev.

Velikanu, ki je sicer v lanski sezoni vadil z Union Olimpijo, za prihajajočo pa še ne ve, kam se bo podal, sicer nikakor ni žal, da je prestal 40-dnevno Sagadinovo "mučenje": "Zmago Sagadin je fenomenalen trener, pri katerem sem izjemno napredoval. To čutim, teh 40 dni pa mi je le koristilo." Radulovića je sicer v ekipi želel tudi srbski selektor Aleksandar Džikić, vendar pa se je odločil igrati za Slovenijo, kamor bi se rad še vrnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.