Šport > Košarka
17 ogledov

Še danes po vstopnice za Olimpijo

Zmaji so sprožili vzdušje, za katerega je evforija že premila beseda. (Foto: Boš Žurnal24 main
Košarkarska evforija se stopnjuje. Morda bodo že danes razprodani paketi vstopnic za naslednje tri domače evroligaške tekme Uniona Olimpije (do 15. 11. so naprodaj le v paketu). Pohitite z nakupom!

Veliko vstopnic je tudi zaklenjenih, tako da bo šlo precej posamičnih kart v prodajo tudi 15. 11, in sicer takoj po polnoči. Gotovo več kot tisoč. Pomislili smo na to.
Matevž Zupančič, tiskovni predstavnik Uniona Olimpije

V četrtek je v Centru Stožice skakalo 13.300 ljubiteljev košarke in Uniona Olimpije. Nič drugače ne bo na naslednjih treh domačih tekmah: 17. 11. proti Valencii, 1. 12. proti Milanu in 15. 12. proti Matjažu Smodišču in CSKA. Od petka je v prodaji le komplet vstopnic za vse tri tekme. Zanimanje zanje pa je tolikšno, da jih utegne zmanjkati že v nedeljo ali ponedeljek. Na mojekarte.si je na voljo še nekaj 10 paketov vstopnic po 120 evrov (glavna tribuna). Na eventim.si oziroma na bencinskih črpalkah pa le še nekaj 10 po 105 evrov za glavno tribuno, okoli 100 po 42 evrov (za košem spodnji sektor) in pa še več kot 2.000 po 27 evrov (za košem zgornji sektor). Vse manj je tudi vstopnic deluxe in za ložo po 600 oziroma 120 evrov. Gre za oceno stanja prostih vstopnic v nedeljo ob 11.00.
ŠE ENKRAT PODOŽIVITE NORO VZDUŠJE S TEKME PROTI PANATHINAIKOSU V NAŠI OBSEŽNI GALERIJI NAVIJAČEV.

Olajšan nakup
Na eni od ljubljanskih bencinskih črpalk so nam povedali, da je že v četrtek takoj po koncu tekme s Panathinaikosom več kot 50 navijačev želelo kupiti vstopnice za naslednjo tekmo. Ko smo vprašali, kdaj bodo naprodaj vstopnice le za posamezno tekmo, se nam je prodajalec le nasmenil, češ takrat kart že davno ne bo več. Posamezne naj bi namreč šle v prodajo šele 14. 11. In zakaj le prodaja kompleta vstopnic? "Odločili smo se, da do ponedeljka 14.11. omogočimo le nakup paketa treh vstopnic za vse tekme in s tem večini navijačev, ki si želijo ogledati vse tri spektakle, olajšamo nakup ter čim bolj napolnimo Stožice," so zapisali na mojekarte.si. Že res, da bodo s tem marsikomu olajšali nakup, a po drugi strani to ni pošteno do tistih, ki bi želeli le na eno tekmo (morda za več niti nimajo denarja).

15. 11 v prodaji tudi posamezne karte
Takšne strahove je vsaj delno pomiril tiskovni predstavnik zmajev Matevž Zupančič: "Veliko vstopnic je tudi zaklenjenih, tako da bo šlo precej posamičnih kart v prodajo tudi 15. 11, in sicer takoj po polnoči. Gotovo več kot tisoč. Pomislili smo na to. Paketi se sicer dobro prodajajo.“

Zupančič je še dodal: "Želja po tem ni prišla iz kluba, ampak od ljudi. Zavedamo se, da igramo za publiko. Skušamo se prilagoditi vsem. Po drugi strani je jasno, da bi napolnili dvorano za 25.000 ljudi, takšne možnosti nimamo, zato bo vedno ostal kdo zunaj. Ampak to so sladke skrbi. Ko bodo urejene še blagajne in ostale stvari, bo težav veliko manj.“

Kaj pa je bil glavni razlog za uvedbo paketov? "Želja je čim bolj napolniti dvorano tudi za ostale tekme, ne glede na uspeh na srečanju z Valencio. Šlo pa je tudi za olajšavo nakupa in zmanjšanje gneče, ki se pred dvorano dogaja pred tekmami, kar povzroča nelagodje pri naših obiskovalcih. Če imaš že naprej zagotovljene denimo tri vstopnice, to zmanjšamo. Vrste na Eventimu so bile takoj zatem, ko smo objavili ponudbo za pakete,“ je sklenil Matevž Zupančič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.