Šport > Košarka
1096 ogledov

Slovenija z isto znamko kot Luka Dončić

slovenska košarkarska reprezentanca Reševalni pas/Twitter
V prihodnjih dveh letih bodo Slovenci in Slovenke nosili sloviti logo.

Košarkarska zveza Slovenije (KZS) je v izjavi za javnost sporočila, da je tik pred zaključkom koledarskega leta 2021 uradno sklenila pogodbo z novima proizvajalcema športne opreme Nike in Jordan Brandom. Pred skoraj natanko dvema letoma je z Jordanovo znamko večletno pogodbo za športne copate sklenil zvezdnik slovenske košarke Luka Dončić.

V opremi novega partnerja športne opreme sta se ženski in moški članski reprezentanci že predstavili v novembrskih reprezentančnih akcijah.

Luka Dončić Kris Zudich V oddaji Šport Sloviti ESPN o zgodbi malega Krisa in Luki Dončiću

"Veseli nas, da sta svetovno znana Nike in Jordan Brand prepoznala rezultate in atraktivnost slovenskih košarkarskih reprezentanc in se odločila za sodelovanje z nami," je glede sklenitve pogodbe dejal generalni sekretar zveze Radoslav Nesterović.

Zveza je ob tem še napovedala, da bodo z novimi dresi do poletja opremljene vse slovenske reprezentance, takrat pa bodo tudi na voljo v širši prodaji navijačem.

Komentarjev 1
  • Debra_Thompson 10:21 28.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice