Šport > Košarka
15 ogledov

Smodiš: "Počutim se dobro"

Matjaž Smodiš si je opomogel po prvem šoku zaradi srčne aritmije. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Košarkarske navdušence in navijače Matjaža Smodiša je v torek vznemirila novica, da ima steber slovenske reprezentance težave s srčno aritmijo. Smoki: "Po dveh dneh sem se pomiril."

Novica je bila še toliko hujša, saj tokrat ni šlo za kakšno klasično košarkarsko poškodbo, pač pa za težave s srcem, kar bi lahko pomenilo celo predčasno upokojitev popularnega Matjaža Smodiša. Danes, po več pregledih in pogovorih z zdravniki, je Matjaž za svojo spletno stran pojasnil zdravstveno stanje. "Zdravniki so mi na ponedeljkovem testu stresa odkrili aritmijo srca. Šlo naj bi sicer za lažjo obliko, ki naj bi bila posledica mnogih dejavnikov. Novica me je seveda šokirala, takoj so se mi pojavile najbolj črne misli. Po dveh dneh pa sem se le malo pomiril in trenutno se počutim dokaj dobro. Predpisan imam enotedenski počitek, nato pa sledijo nadaljnji pregledi," je dejal Novomeščan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.