Šport > Košarka
1484 ogledov

Stephen Curry na avtocesti raztreščil svojega Porscheja

Stephen Curry, Porsche Panamera Reševalni pas/Twitter
NBA zvezdnik je bil udeležen v prometno nesrečo. Pravi čudež je, da jo je nekdanji najboljši košarkar na svetu odnesel brez praske.

Košarkar NBA prvakov Golden State Warrriors, Stephen Curry, je na kalifornijski avtocesti 24 v bližini Oaklanda doživel prometno nesrečo, v katero so bila udeležena tri vozila, a jo je na srečo odnesel brez poškodb.

Stephen Curry, Porsche Panamera | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Ameriški mediji poročajo, da je bil Curryjev Porsche Panamera v nesreči zadet kar dvakrat, saj ga je najprej zadel voznik, ki je v slabem vremenu in težkih razmerah izgubilo nadzor nad vozilom, nato pa mu je v zadek priletel še drugi.

Na fotografiji s kraja nesreče se vidi, da ni šlo za popolnoma nedolžno trčenje, saj je njegov 130.000 € vreden Porsche utrpel ogromno škode, sprednji del vozila pa je popolnoma uničen.

Nihče izmed udeleženih v nesrečo pa naj ne bi utrpel hujših poškodb.

Stephen Curry, Porsche Panamera | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Košarkar, ki se edini v zgodovini lige lahko pohvali, da je bil soglasno izbran za MVP-ja prvenstva, je sicer že vse od 8. novembra in poraza proti Milwaukeeju izven pogona zaradi poškodbe dimelj, izpustil pa naj bi še vsaj prihodnji dve tekmi.

Odostnost enega izmed najboljših strelcev vseh časov pa se prvakom še kako pozna, saj so po šitirh zaporednih porazih (najdaljši niz porazov v eri Stephena Curryja) izgubili vodstvo na Zahodu.

Stephen Curry Liga NBA Šport Izjemni NBA zvezdnik porušil nov rekord
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice