Šport > Košarka
8788 ogledov

Shaq spregovoril o Dončićevi gostoljubnosti

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić je na Krku gostil nekdanjega velikega zvezdnika lige NBA.

Legendarni Shaquille O'Neal je pred dnevi pod imenom DJ Diesel nastopil v klubu Diamond v Malinski, na odru pa sta se mu za nekaj časa pridružila tudi slovenska reprezentanta Goran Dragić in Luka Dončić. Najkoristnejši igralec lige NBA leta 2000 in štirikratni prvak je v podcastu povedal, da ga je na Krku gostil Dončić, ki na tem otoku že vrsto let preživlja dopust.

"Ko sem prišel v njegovo mesto, me je nekdo 'pobral' in odpeljal v vilo, ki jo je zame pripravil Luka. Tam sem pojedel pizzo, privoščil sem si vodno pipo, na voljo sem imel sadje. Pospremil me je na šov. Luka mi je dejal: 'Shaq, gospod O'Nealović, tako me tam imenujejo, v mojem mestu se ti ne bo nič zgodilo'. Rad bi se zahvalil Luki in Goranu Dragiću, njuni ljudje so res poskrbeli zame," je v podcastu dejal O'Neal. 

"Ko sem prišel, mi je Luka dejal, da ve za mojo nastanitev v hotelu, a da je zame pripravil drugo prebivališče. Bilo je povsem ob morju, vila s štirimi spalnicami," je še nadaljeval Shaquille.

Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice