Šport > Košarka
1387 ogledov

V naslednji sezoni trije Slovenci v ligi NBA

Vlatko Čančar
Luka Dončić in Goran Dragić bosta dobila družbo.

Po poročanju priznanega košarkarskega portala Sportando bo v naslednji sezoni lige NBA zaigral tudi Vlatko Čančar. Ta je na poletni ligi v Las Vegasu dokončno prepričal vodstvo franšize Denver Nuggets, ki ga je sicer kot 49. izbrala na naboru leta 2017. Le nekaj mesecev kasneje je Primorec postal evropski prvak s Slovenijo.

čančar NBA Šport Čančar spet navdušil, navijači Denverja ga želijo v ekipi

"Vir nam je povedal, da bo Denver podpisal pogodbo z Vlatkom Čančarjem," so sicer zapisali pri Sportandu, podobno trdijo tudi pri Denver Postu: "Pričakuje se, da bo Čančar podpisal za Denver. Klub ima sicer kopico krilnih košarkarjev, a lahko Čančar ponudi dodatno dimenzijo v igri. Ima zelo visok košarkarski IQ in ima presenetljive fizične sposobnosti."

Košarkar, ki je aprila dopolnil 22 let, je v minuli sezoni branil bave španskega prvoligaša San Pabla Burgosa, v španskem prvenstvu pa je v povprečju dosegal 10 točk.  

Denver je ponoči odigral še četrto tekmo poletne lige in doživel tretji poraz, tokrat je bil z rezultatom 105:96 boljši Houston. Čančar je v 29 minutah in pol zbral šest točk, pet skokov, štiri podaje in blokado. Martin Krampelj, ki je pred dnevi podpisal pogodbo s Cedevito Olimpijo, je znova obsedel na klopi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.