Šport > Košarka
355 ogledov

Večkratni evropski prvak se seli v drugo ligo!

Olympiacos
Košarkarji legendarnega Olympiacosa bodo morali naslednje leto igrati v nižjem rangu grške košarke, saj je vrhovno sodišče zavrnilo njihovo pritožbo.

Slavni grški košarkarski velikan Olympiacos bo prihodnjo sezono nastopal v drugi grški ligi, saj je bila z odločitvijo vrhovnega sodišča potrjena kazen za ekipo iz Pireja.

Olympiacos se je namreč odločil, da bojkotira ter ne zaigra na četrtfinalnem prvenstvenem obračunu proti Panathinaikosu, zato ga je disciplinska komisija brez kakršnekoli milosti do večkratenga evropskega prvaka poslala v nižji rang tekmovanja.

Olympiacos Final Four Kaos Šport Velikanu grozi izpad iz prve lige

Olympiacos se je na odločitev pritožil, a je bila pritožba 28. junija s strani vrhovnega grškega sodišča zavržena, tako da je grški velikan tudi uradno pristal v drugi ligi.

Olympiacos se je sicer z vodstvom Lige ABA poizkušal dogovoriti za sodelovanje v tej jadranski ligi, toda vsaj zaenkrat tudi iz te moke ni bilo kruha.

Olympiacos Final Four Dogovor Šport Olympiacos prihaja v ligo ABA
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.