Šport > Košarka
8620 ogledov

Velike skrbi v Bostonu pred tretjo tekmo z Dallasom

Porzingis Print Screen
Boston Celtics bi lahko na tretji tekmi z Dallasom ostali brez enega svojih najboljših igralcev.

Na tretji tekmi NBA finala med Dallas Mavericks in Boston Celtics, ki se bo začela v noči na četrtek ob 2.30 po slovenskem času, je vprašljiv nastop poškodovanega Kristapsa Porzingisa.

28-letni Latvijski center je bil na dosedanjih dveh obračunih eden izmed ključnih igralcev Bostona, njegova odsotnost pa bi bila vsekakor slaba novica za favorizirano ekipo, ki je po dveh zmagah na polovici poti do rekordnega 18. naslova NBA prvaka.

"Zgodilo se je povsem po naključju. Nekaj sem začutil, zdaj pa bom moral to spraviti v red. Šli bomo iz dneva v dan. Bomo videli, kakšno bo stanje. Naredil bom vse, da bom lahko zaigral. Sem optimističen. Naredil bom vse, kar je v moji moči," je glede poškodbe leve noge povedal Porzingis.

O njegovi usodi bodo odločali klubski zdravniki. "Ne poznam podrobnosti. To prepuščam strokovnjakom. Oni bodo odločili, ali sem nared za igro. Nič me ne bo ustavilo, razen če mi bodo prepovedali igrati. Samo v tem primeru me ne bo na igrišču."

"Veliko sem že prestal v svoji karieri in seveda ni lahko, ko se tako kmalu po vrnitvi spet nekaj zgodi. To so težki trenutki. A počutim se dobro. Bomo videli jutri," je dodal nekdanji član Dallasa, ki se je v finalu lige NBA vrnil na igrišča po odsotnosti zaradi poškodbe mečne mišice.

Porzingis | Avtor: Print Screen Print Screen

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 13:22 12.junij 2024.

    Pomoje je to bolj kot ne taktika zavajanja nasprotnika!!!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:56 12.junij 2024.

    Pisarite kot da se bo svet ustavil če Dončić ne zmaga. Saj si lahko sam kupi prstan ima dovolj denarja.