Šport > Košarka
312 ogledov

Velika novica za Dragićev Miami, kapetan podpisal še za eno sezono

Udonis Haslem in Dwyane Wade Epa
V dresu Vročice še sedemnajsto sezono!

Ekipa Miami Heat je objavila, da je sklenila nov dogovor z Udonisom Haslemom, ki tako ostaja soigralec slovenskega zvezdnika Gorana Dragića.

"Z veseljem sporočam, da smo sklenili dogovor z našim kapetanom, ki tako ostaja najmanj še sedemnajsto sezono v Miamiju. Je srce in motor naše ekipe," je povedal predsednik Heat Pat Riley. Podrobnosti dogovora v Miamiju niso razkrili.

Devetintridesetletni Haslem, ki je bil rojen v Miamiju in je bil tam tudi študent, je bil trikrat prvak NBA in je vseh dosedanjih 16 sezon v severnoameriški košarkarski ligi NBA preživel v Miamiju. S tem je med igralci, ki so ta čas člani moštev najmočnejše košarkarske lige na svetu, edini, ki je tako dolgo pri eni sami ekipi.

V karieri je odigral 854 tekem rednega dela, od tega 499 dvobojev v začetni postavi, ter še 147 dvobojev v končnici, ko je bil na 84 tekmah član prve peterke.

dončić dragić Analiza Šport V zadnjih 30 letih Ljubljančani drugi med tujci po plačah v NBA Goran Dragić Blamaža Šport Zato je propadla združitev Dragića in Dončića
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice