Šport > Košarka
13130 ogledov

Kaos med tekmo, močno počilo pri Lakersih

Reševalni pas/Twitter
Po drugem porazu v drugem nastopu v novi sezoni košarkarske lige NBA je počilo pri Los Angeles Lakers, ki veljajo za enega od glavnih favoritov za osvojitev šampionskih prstanov.

Los Angeles Lakers so izgubili še drugo tekmo nove sezone lige NBA. Če štejemo še pripravljalne tekme in tekme iz prejšnje sezone, je to že 11 zaporedni poraz Jezernikov, ki so jih številni postavili med glavne favorite za naslov v ligi NBA. V moštvu "ostarelih" zvezdnikov je že čutiti velike napetosti, ki so izbruhnile na tekmi proti Phoenix Suns.

Jason Kidd Pred sezono Šport Dončić ni igral, navijači Dallasa niso mogli verjeti, kaj se dogaja

Sonca iz Arizone so že na polčasu v slavnem Staples Centru v Los Angelesu vodila za 15 točk, v tretji četrtini je prednost narasla že na ogromnih 32 točk, tekma pa se je končala z rezultatom 115:105 v korist Phoenixa.

Kristaps Porzingis in Luka Dončić Bomba resnice Šport Dončić končno povedal resnico glede Porzingisa

Spor med dvema velikanoma

Za kaos med tekmo sta poskrbela zvezdnika Lakersov, ki sta si, kar na klopi skočila v lase. Videti je bilo, da se bosta Anthony Davis in Dwight Howard stepla pred očmi 20.000 navijačev v dvorani in pred milijoni gledalcev pred televizijskimi zasloni. Tri minute pred koncem prvega polčasa sta si v lase skočila kar na klopi za rezerviste.

Luka Dončić NBA Šport Če prva tekma kaže na novi Dallas ... Luka igral povsem drugače

Po tekmi je Davis na kratko komentiral, da je spor končan in da sta se s Howardom sporekla zaradi slabega prevzemanja igralcev Phoenixa. "Vse sva se zmenila. Oba sva odrasla. To se dogaja," pa je dodal Howard.

Goran Dragić Neposredno Šport Dragić ponižal legendarnega Divca in somišljenike: "Nimajo pojma o košarki!"

"Ko te nasprotnik tako razbije, se lahko strasti vnamejo. Raje imam košarkarje, ki jim je mar za to, kot tiste, ki jim je vseeno," pa je skušal napeto situacijo umiriti trener Frank Vogel.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.