Šport > Košarka
18 ogledov

Volkovi so jo zagodli Portlandu

Karl-Anthony Towns Minnesota Timberwolves Profimedias
V noči na torek so v najmočnejši košarkarski ligi na svetu odigrali le eno srečanje.

V sinočnji edini tekmi je ekipa Minnesota Timberwolves premagala Portland Trail Blazers s 110:109, čeprav so slednji v tretji četrtini vodili z 12 točkami prednosti. Minnesota je za končnico že odpisana, tem ko je Portland še vedno na mestu, ki tja vodi, saj je v zahodni konferenci trenutno osmi.

Gostitelji so tokrat leteli na krilih Karla-Anthonyja Townsa, ki je dosegel 34 točk in ob tem ujel še 12 žog, Andrew Wiggins pa je dodal 29 točk. Damian Lillard je ob zvoku sirene metal za zmago, a se je njegova žoga skotalila z obroča, Portland pa je s tem končal niz šestih zaporednih zmag.

Visoko vodstvo gostov v tretjem delu tekme Minnesote ni zmedlo, v zadnji četrtini so domači znova povedli, a delni izid 7:0 je Portland vrnil v igro. Towns je 57 sekund pred koncem domače popeljal v vodstvo za tri točke, odločilni poskus Lillarda, ki je bil igralec meseca marca zahodne konference, pa je zgrešil cilj.

NBA, izid:

Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers 110:109

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.