Šport > Košarka
17132 ogledov

Prsata blondinka vržena iz dvorane: "LeBron, pref***ala te bom!"

Juliana Chris Carlos Instagram Juliana in Chris Carlos.
Na srečanju v Atlanti se je zgodil zanimiv incident, ki je požel nekaj pozornosti v ameriški javnosti.

V noči na torek so Los Angeles Lakers gostovali pri Atlanta Hawks in prišli do nove zmage (99:107). Po daljšem času lahko tekme lige NBA spremlja tudi manjše število gledalcev in prav to je botrovalo zabavni sceni na srečanju.

Luka Dončić NBA Šport Drama ob koncu, Luka dobil odločilni met za zmago

Eden od junakov obračuna je bil LeBron James, dosegel je 21 točk, sedem skokov in devet asistenc. Sredi zadnje četrtine pa se je zapletel še v vroč besedni dvoboj.

Na eni strani sta bila zakonca Carlos, privrženca Atlante, na drugi pa eden najboljših košarkarjev vseh časov. Chris Carlos je med tekmo provociral Jamesa, slednji pa mu ni ostal dolžan. Nato se je vpletla Chrisova žena Juliana Carlos in očitno šla predaleč, saj so sodniki prekinili tekmo in zakonca poslali iz dvorane.

Po tekmi je 26-letna Juliana, sicer precej vajena poziranja na družbenih omrežjih, izlila gnev v posnetku, kjer je razložila svoje videnje situacije.

"Vrgli so me s tekme, ker sem žalila LeBrona Jamesa, potem ko je ta govoril sranje mojemu možu. Kakšno sranje! LeBron nas je med tekmo ves čas grdo gledal, jaz sem se pač postavila za mojega moža! Rekla sem mu, da če bo še enkrat tako govoril z mojim možem, ga bom pref***ala!" je besnela Carlosova.

Juliana Carlos | Avtor: Instagram Instagram

Po tekmi se odzval tudi James, ki je vseeno pozdravil vrnitev gledalcev v dvorane. "Potrebujemo interakcijo z navijači. Ne bi jih bilo treba vreči ven, toda sodnik je stal zraven, spili so nekaj alkohola in očitno so ocenili, da je to prava rešitev," je dejal zvezdnik Jezernikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice