Šport > Košarka
1471 ogledov

Zakaj niso intervjuvali Jordanovih žena?

michael jordan Profimedia
Dokumentarni film The Last Dance ni vseboval ne bivše niti aktualne soproge Michaela Jordana.

Prah po objavi dokumentarnega filma o vzponu Michaela Jordana in dinastiji Chicago Bulls se počasi polega, na dan pa še vedno prihajajo nove informacije o nastanku filma, ki je pred televizijske zaslone prikoval na milijone košarkarskih navijačev po vsem svetu.

chicago bulls 1995/1996 jordan pippen rodman kukoč harper SMS sporočilo Šport Legendarni Hrvat se je pritožil Jordanu, to je dobil v odgovor

S pričevanji nekdanjih soigralcev, tekmecev, sodelavcev in novinarjev je dokumentarec razodel številne skrivnosti največjega košarkarja vseh časov, zanimivo pa je, da je je bilo seciranje Jordana omejeno na njegovo profesionalno kariero, o zasebnem življenju pa je bilo povedanega zelo malo.

Zelo lepo se je to pokazalo že z izbiro lokacije snemanja, saj nobeden od intervjujev z Jordanom ni bil opravljen v katerem izmed njegovih domovanj.

michael jordan Vrtoglav znesek Šport Takšne donacije pa še ne! Jordan razvezal mošnjiček

Kot je pojasnil izvršni producent filma Mike Tollin, je šlo za zavestno odločitev ustvarjalcev, ki so menili, da družinska zgodba šestkrantega prvaka lige NBA ni združljiva z rdečo nitjo pripovedi, obnem pa so želeli spoštovati Michaelovo željo po varovanju zasebnosti njegovih ožjih družinskih članov.

michael jordan Netipično Šport Jordan: "Dovolj je. Besen sem!"

"Imeli smo seznam tem, ki smo jih želeli obdelati. Hazardiranje, teorije zarote o upokojitvi, očetova smrt, pomanjkanje aktivizma in soigralci," je povedal Tollin.

"Dotaknili smo se vseh omenjenih kategorij. Že na začetku smo se vprašali, ali je to družinska drama ali drama na delovnem mestu? Vsi smo bili mnenja, da je poudarek na karieri. Z režiserjem nisva bila bil naklonjena ideji, da bi imeli otroci in obe ženi glavne vloge v filmu."

"Michael je zelo zaščitniški do svoje zasebnosti. Vesel je bil, ko je bilo vsega tega konec in se je lahko vrnil v normalno življenje. Nikoli ni rekel, da ne smemo govoriti z ženama, vendar se nam je zdelo, da to ne bi koristilo zgodbi," je dodal producent.

vstopnica jordan Noro Šport Za odrezek odštel 25.000 dolarjev

Ustvarjalci filma The Last Dance so intervjuvali 105 ljudi.

Len Bias Obletnica Šport 36 let od smrti košarkarja, ki so ga primerjali z vrstnikom Jordanom kobe bryant michael jordan Razmerje Šport Edini košarkar, ki je pozitiven v dvobojih z Jordanom, Kobejem in LeBronom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michael Jordan met his former wife, Juanita Vanoy for the first time in a restaurant in Chicago in the 80s. Jordan, and his former wife Vanoy, exchanged vows in 1989. Their married life was pretty amazing in the beginning. So, did they have children together from their relationship? Well, to answer it, they together from their relationship had three children; two sons named Jeffrey Michael and Marcus James and a daughter named Jasmine. When Jordan was found to be cheating in 1993, Juanita stayed with him until 2002 before filing divorce in 2002. They filed for divorce on 4th January, but solved the case and retook the divorce proposal. Yet, things didn't turn out as expected. They filed for divorce again which got finalized in December 2006. The reason was stated as 'irreconcilable differences.' The pair later said that their decision was made out of mutual understanding. Michael Jordan and Juanita Vanoy's divorce grabbed a lot of attention as their divorce settlement was huge. Vanoy received a settlement of $168 million which is almost $200 million in 2016 if compared. Their divorce is regarded to be one of the most expensive divorce settlement in history. Follow @historic for more!

A post shared by Historic Pictures (@historic) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.