Šport > Košarka
1962 ogledov

Zamolčan incident: Goran Dragić je Prepeliču spustil 'šamar'

Klemen Prepelič
Klemen Prepelič je v preteklosti sicer mirnega Gorana Dragića uspel tako zelo sprovocirati, da mu je priljubljeni 'Gogi' spustil 'šamar'.

Med poslovilno tekmo Gorana Dragića na dogodku Night of the Dragon je Klemen Prepelič s širno Slovenijo delil anekdoto, ki do zdaj še nikoli ni uzrla luči javnosti. Pravzaprav je bila zamolčana, je priznal 'Prle'. 

Za kaj gre? Pisalo se je leto 2014, slovenski reprezentanti pa so bili zbrani na reprezentančni akciji pod vodstvom tedanjega selektorja Jureta Zdovca v Španiji na svetovnem prvenstvu. Zanimivo, športni direktor je bil prav Matej Avanzo, ki je bil glavni organizator poslovilne tekme Gorana Dragića v ljubljanskih Stožicah. 

"Vsi veste, kakšen sem jaz bil prej, malo bolj živ, predolgega jezika in enkrat sem v igri biljarda malo sprovociral Gogija, dobil sem en 'šamar' po domače povedano, potem smo hitro to zadevo tudi rešili," je med tekmo v pogovoru z RTV-jevo novinarko Majo Hrvatin v mikrofon in kamero pristno in iskreno v soboto razložil Klemen Prepelič.

Tedaj je 'Prle' štel vsega 21 let, a, kot je dejal, je že pred tem dogodkom imel precej spoštovanja do Gorana Dragića. "Po tem sem ga dobil še več in verjamem, da je tudi ta šamar zalegel pri neki vzgoji – bom rekel – norega 'Prleta'. Za ta šamar se potem ni razvedlo, ampak je bil zagotovo prepotreben," je sklenil Prepelič.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.