Šport > Košarka
2069 ogledov

Zgodovinski trenutek obeležili s prisrčno podobo malega Dončića

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Le še en dan nas loči od začetka All-Star vikenda za košarkarje v ligi NBA.

V petek se bo v Chicagu začel letošnji NBA All-Star. Na njem bo vidno vlogo igral Luka Dončić. Mladi Slovenec se bo v petek z ekipo Sveta meril proti zasedbi ZDA na obračunu vzhajajočih zvezd, v nedeljo pa bo, kot član prve peterke, sodeloval še na glavnem dogodku - tekmi vseh zvezd.

Dončić je na tekmi vzhajajočih zvezd, kjer igrajo košarkarji, ki so v ligi prvo ali drugo sezono, nastopal že v lanski sezoni. Izjemne predstave v tekočem tekmovalnem obdobju pa so mu prinesle še večjo potrditev.

Pri Dallas Mavericks so okrog Ljubljančana zgradili ekipo za prihodnja leta, na svojega zvezdnika pa so še kako ponosni.

luka dončić Show v Dallasu Šport Ko v Dončićevi dvorani odmeva Šaban Šaulić...

Pred odhodom v "vetrovno mesto" so na družbenih omrežjih Dončićev uspeh zaznamovali s prav posebno fotografijo. Objavili so namreč Lukovo podobo v rosnih letih, ko v rokah drži dve žogi. "Sanje se uresničujejo," so pripisali. Na svojih družbenih kanalih je objavo delil tudi Dončić in poskrbel za kopico všečkov.

V noči na petek je Slovenec sicer spremljal napeto srečanje med Boston Celtics in Los Angeles Clippers, ki so ga po dveh podaljških dobili Kelti.

Jayson Tatum NBA Šport Dva podaljška v Bostonu, Grom pregnal Pelikane

Nekaj ur pred tem se je navduševal nad zmago svojega nekdanjega kluba madridskega Reala v španskem pokalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice