Šport > Košarka
13 ogledov

Zmagi Bečiroviča in Juraka

Sani Bečirovič in Axel Hervelle Žurnal24 main
V četrtkovih tekmah sedmega kola košarkarske Evrolige sta se predstavila dva Slovenca. Uspešnejši je bil Sani Bečirovič, ki je s Panathinaikosom v derbiju skupine C proti Realu M. vknjižil še sedmo zmago.
 

Slovenci v Evroligi

Žalgiris : Tau Ceramica 95:92
(Jurak 4 točke, 6 skokov, 2 podaji)
Panathinaikos : Real M. 92:85
(Bečirovič 10 točk, 2 skoka)

Sani Bečirovič je v obračunu dveh velikanov k zmagi Panathinaikosa nad madridskim Realom v 19 minutah prispeval 10 točk in dva skoka. To je bil drugi poraz kraljevega kluba v tej sezoni, grški velikan pa še naprej ostaja pri stoodstotnem izkupičku. Poleg slovenskega reprezentanta sta bila pri gostiteljih najbolj učinkovita Američan Michael Batiste (24 točk) in Litovec Šarunas Jasikevičius (21). Za Špance je največ točk dosegel Louis Bullock (19)

Zmage se je veselil tudi Goran Jurak v dresu Žalgirisa (skupina A), saj je skupaj s soigralci s 95:92 premagal Tau Ceramico. Jurak je v 15 minutah zbral štiri točke, šest skokov in dve podaji. Junak domače zmage je bil sicer Marcus Brown s 27 doseženimi točkami.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.