Šport
17 ogledov

Kralji nazadovali na 10. mesto

minnesota wild Reuters
Prvaki lige NHL Los Angeles Kings so lahko upravičeno v skrbeh za končnico v letošnjem tekmovanju. V zahodni konferenci so po zmagi Minnesote zdrsnili že na 10. mesto.

Kralji v neposrednem boju za osmo mesto zdaj za tri točke zaostajajo za Vancouvrom, ki je tokrat z 2:4 izgubil v New Jerseyju, za dve za San Josejem in za dve tudi za Calgaryjem, ki je doma izgubil z Anaheimom s 3:6. Prednost pred Minnesoto se je spremenila v zaostanek za točko.

Calgary je tekmo z vodilno ekipo pacifiške skupine dobro začel in po 40 minutah še vodil z 2:1, nato pa so se gostje iz Anaheima razigrali in v zadnjem delu za visoko zmago dosegli kar pet golov. V New Jereseyju je Zack Kassian dosegel oba gola za Vancouver in ga v zadnjem delu približal na 3:2. Tekmo je odločil Mike Cammalleri, ki je v 58. minuti dosegel svoj drugi gol na tekmi za končnih 4:2.

Anže Kopitar bo ponoči s kralji gostoval v San Joseju. Za prvake lige bo gostovanje priložnost, da San Jose ulovijo po točkah in se spet približajo osmemu mestu, ki vodi v drugi del tekmovanja.

Liga NHL, izidi:

Buffalo Sabres : New York Rangers 1:3
Carolina Hurricanes : Toronto Maple Leafs 2:1
New Jersey Devils : Vancouver Canucks 4:2
St. Louis Blues : Boston Bruins 5:1
Chicago Blackhawks : Colorado Avalanche 1:4
Edmonton Oilers : Minnesota Wild 0:4
Calgary Flames : Anaheim Ducks 3:6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.