Šport
20 ogledov

Ljubijankić: "Gremo po zmago"

Tako je izgledal padec, pri katerem se je poškodoval Zlatan Ljubijankić. (Foto: Žurnal24 main
Napadalec Zlatan Ljubijankič v zadnjem času močno pritiska na prvo postavo naše nogometne izbrane vrste in ogroža Zlatka Dediča. Proti Alžiriji napoveduje odprt naskok zmago.

Potek vseh tekem lahko V ŽIVO spremljate preko naše aplikacije!

Poleg komentarja v živo si lahko ogledate še statistiko, začetne enajsterice, slike s tekem...

Napadalec Zlatan Ljubijankič v zadnjem času močno pritiska na prvo postavo in ogroža Zlatka Dediča. Zaradi težav Koprčana z mišicami je tudi dobil priložnost v prvi postavi na generalki pred svetovnim prvenstvom proti Novi Zelandiji, a že v uvodnih minutah utrpel poškodbo.

"Že štiri dni normalno treniram in več ne čutim težav,“ o svojem zdravstvenem stanju pravi napadalec belgijskega Genta, ki se že veseli nedeljske tekme z Alžirijo, uvodne na svetovnem prvenstvu iz slovenskega zornega kota. "Vsi igralci komaj čakamo, da se začne. Motivacija v ekipi je na najvišjem nivoju. Smo samozavestni in gremo po dober rezultat. To pa je le zmaga,“ odločno sporoča 26-letni Ljubljančan.

Kot vseh 23 igralcev, ki so v kadru Slovenije na tem SP, tudi on športno upa na mesto v prvi postavi. "Sem stoodstotno pripravljen. Vsi napadalci smo v zelo dobro formi. Kdorkoli bo začel, bo opravil dobro delo. Odločitev pa je seveda selektorjeva,“ je zaključil nogometaš, ki je v 17 tekmah za reprezentanco zabil štiri gole.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.