Šport
31 ogledov

Mazejeva spet na belih strminah

tina maze EPA
Najboljša slovenska smučarka se spet mudi na zasneženih pobočjih, kjer snema film 7doUspeha.

''Res je, čas je za akcijo,'' je svojih več kot 460.000 sledilcev na družabnem omrežju Facebook nagovorila Tina Maze.

Ekipa najboljše slovenske smučarke, ki si je po koncu lanske sezone privoščila enoletni odmor in še vedno ni sporočila, ali bo nadaljevala svojo kariero, je združila moči s Sandijem Murovcem, s katerim bo sodelovala pri nastajanju filma 7doUspeha (angleško: 7toHeaven).

''V filmu bomo zdruzili moci in izdali 7 skrivnosti moje tehnike, predvsem pojmovanja in nacinov s katerimi smo se v ekipi (Team to aMaze) lotevali najbolj občutljivih detajlov Tininega smučanja,'' je zapisala Črnjanka in obljubila, da bo navijače redno razveseljevala z objavami posnetkov, fotografij in drugih skrivnosti iz zakulisja nastajanja filma.

7toHeaven!Yes, I'm back on slopes!Sandi Murovec(UPS) and Team to amaze joined the power and thoughts and we'll make a...

Objavil/a Tina Maze dne 12. marec 2016

Watch out.... BAAAAAAAAM! #actionagain #skiing #movie #ups #teamtoamaze

Objavil/a Tina Maze dne 11. marec 2016

7toHEAVEN! Tina is back!Vem, da bo za mnoge tole informacija dneva in še vseh naslednjih 6 mesecev. Ja, Tina je nazaj...

Objavil/a Sandi Murovec dne 11. marec 2016
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.