Šport > Moto športi
2508 ogledov

Izjemen debi Micka Schumacherja v Formuli ena

Mick Schumacher
Mick Schumacher je na svoji prvi testni vožnji v F1 zasedel odlično drugo mesto.

Mick Schumacher je na svojem prvem testiranju vozila formule ena s Ferrarijem, ki ga je njegov oče in svetovni prvak z največ naslovi Michael Schumacher zadnjič vozil pred več kot 12 leti, zasedel drugo mesto. Dvajsetletni Nemec je na progi Sakhir v Bahrajnu za šest desetink zaostal za Nizozemcem Maxom Verstappnom (Red Bull).

"Kot da bi se vsi skupaj vrnili v preteklost," je proizvajalec gum Pirelli zapisal ob hkratni objavi fotografije Micka Schumacherja na družbenem omrežju Twitter.

Formula ena pa je svoji spletni strani ob posnetek, ko Mick prvič zapelje na stezo, objavila: "Schumacher. Ferrari." Ekipa Mercedesa, s katero je Michael Schumacher po treh sezonah 2010-2012 končal športno pot, pa je prek Twitterja sporočila: "Nekaj posebnega je videti priimek Schumacher spet v dirkalniku F1!"

Oče Micka Schumacherja Michael je s Ferrarijem osvojil kar pet od skupno svojih sedmih naslovov svetovnega prvaka. Leta 2014 je na smučišču v francoskem Meribelu hudo padel in je bil v komi, odtlej ga ni bilo več v javnosti, informacije o njegovem zdravstvenem stanju pa so zelo skope.

Mick Schumacher, lanski svetovni prvak v formuli 3, je od začetka leta član Ferrarijeve akademije, v sredo pa bo sedel še za volan Alfe Romeo. V Bahrajnu je konec prejšnjega tedna na svoji prvi dirki prvenstva formule 2 osvojil osmo mesto.

Mick Schumacher F1 Šport Nova vloga za mlajšega Schumacherja fernando alonso Nasvet Šport Alonso Micku Schumacherju: Prvo se nauči hoditi, nato ...
Komentarjev 1
  • Avatar Asfilanna
    Asfilanna 00:26 03.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com

Sorodne novice