Šport > Moto športi
4277 ogledov

Ko mislite, da slabše ne more iti ...

Renault tovornjak nesreča Reševalni pas/Twitter
Eno od moštev formule 1 se otepa različnih težav.

Moštvo Renaulta v letošnji sezoni še vedno išče pravo formo. Po enajstih dirkah je med konstruktorji na šestem mestu z zgolj devetintridesetimi točkami. Med dirkači je Daniel Ricciardo na desetem, Nico Hülkenberg pa na štirinajstem mestu.

danil kvjat Nora dirka Šport "Grozljivka s pridihom črne komedije."

Ob dirkača Renaulta sta na nedeljski dirki za VN Nemčije na Hockenheimringu odstopila in s tem še poglobila krizo francoskega kolektiva. Naslednja slaba novica pa je ekipo doletela še pred prihajajočo dirko, ki bo ta konec tedna na Hungaroringu.

Charles LeClerc postanek VN Nemčije F1 Šport Kaotični Hockenheimring poskrbel za svojevrsten rekord

Moštveni tovornjak Renaulta, ki je peljal iz Nemčije proti Budimpešti, je namreč v bližini Györa zletel s ceste. V pripetljaju ni bilo udeleženo nobeno drugo vozilo, so pa nastale dolge kolone.

Renault tovornjak nesreča | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Na pomoč so priskočili gasilci in ekipa s helikopterjem, saj je bilo javljeno, da je voznik tovornjaka ujet v nevarno nagnjeni kabini. Prepeljan je bil v bolnišnico, odnesel jo je brez težkih poškodb.

"Potrjujemo, da je bil ekipni tovornjak udeležen v nesrečo na avtocesti M1 na Madžarskem, blizu Györa. Voznik, ki je vozil v skladu s predpisi, je pri zavesti in in utrpel resnih poškodb," so zapisali pri Renaultu.

Renault tovornjak nesreča | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice