Šport > Moto športi
16 ogledov

Palca zavarovana za 10 milijonov €

Fernando Alonso ima svoja palca zavarovana za 10 milijonov evrov. (Foto: Reuters Žurnal24 main
Španska banka Santander, eden največjih sponzorjev Ferrarija, je palca dvakratnega svetovnega prvaka Španca Fernanda Alonsa zavarovala za neverjetnih deset milijonov evrov.

Neobičajno novico so predstavniki banke Santander, ki so s poskočnim konjičem letos začeli petletno sodelovanje, sporočili v ponedeljek v predmestju Madrida. "Palca Fernanda Alonsa sta zavarovana,“ se glasi sporočilo Santanderja. Oglasili pa so se tudi predstavniki Ferrarija: "Alonsova palca sta velik simbol, saj poleg izjemne pomembnosti pri vožnji predstavljata tudi zmago in znak, da je vse pod nadzorom.

Fernando Alonso
po štirih dirkah v letošnji sezoni zaseda tretje mesto v skupnem seštevku. Na svojem računu ima 49 točk, za vodilnim Britancem Jensonom Buttnom (McLaren) pa zaostaja 11 točk. Naslednja dirka Alonsa in ostale dirkače čaka 9. maja v Barceloni, kjer bo imel nekdanji dirkač Renaulta zagotovo glasno podporo s tribun. "Prepričan sem, da bomo imeli v Barceloni zagotovo odličen dirkalnik, tako da nisem zaskrbljen. Ferrarijevi mehaniki so prepričani, da so rešili vse probleme, in upam, da bodo navijači prišli na svoj račun, saj je v Barceloni vedno odlično vzdušje,“ je pred naslednjo dirko dejal Fernando Alonso.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.