Šport > Moto športi
1517 ogledov

Priljubljeni športnik po trčenju izgubil življenje, številni žalujejo

Luca Salvadori Instagram
Motociklistični svet žaluje za 32-letnim Luco Salvadorijem. Na družbenih omrežjih zelo priljubljeni dirkač je življenje izgubil po hudem trčenju na ulični dirki v Nemčiji.

Svet motociklizma je pretresla huda tragedija. Po sobotnem trčenju na cestnem dirkališču Frohburg v Nemčiji, šlo je za zaključno dirko sezone, je življenje izgubil zelo priljubljeni italijanski dirkač Luca Salvadori, je sporočila njegova družina. "Z neskončno žalostjo sporočamo izgubo našega Luce Salvadorija," so potrdili pri Broncos Racing. Italijan je bil zaradi svojih vsebin, ki jih je ustvarjal na družbenih omrežjih, zelo priljubljen. Na Instagramu mu je sledilo skoraj pol milijona ljudi, na Youtubu pa je imel skoraj 600.000 sledilcev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Salvadori (@lucasalvadoriofficial)

Po poročanju spletnega portala GPone.com je Salvadori umrl v bolnišnici po poškodbah, ki jih je utrpel v sobotnem padcu. V trčenje je bil udeležen tudi domačin Didier Grams, Nemec je huje poškodovan.

Po poročanju portala crash.net se je Salvadori nedavno pridružil uličnim dirkam, nastopal pa je tudi v italijanskem prvenstvu Superbike, navduševal pa je z videoposnetki na družbenih omrežjih. Enega zadnjih si lahko ogledate na spodnjem vdelanem videoposnetku.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.