Šport > Moto športi
2 ogledov

Schumacher se ne predaja

Michael Schumacher namerava pogodbo z nemškim avtomobilskim gigantom oddelati do Žurnal24 main
Sedemkratni svetovni prvak Nemec Michael Schumacher je še enkrat več potrdil, da se ne bo predal ter bo do konca opravil svoje obveznosti pri pogodbi z Mercedesom.

Michael Schumacher se je v formulo 1 vrnil v prejšnji sezoni, potem ko je z Mercedesom podpisal triletno pogodbo, in resnici na ljubo ni navdušil. V prejšnji sezoni je v skupnem seštevku končal šele na devetem mestu. Tudi v letošnji pa mu vsaj za zdaj ne gre nič bolje – na prvih treh dirkah je zbral le šest točk in je trenutno v skupnem seštevku 11. Po slabšem začetku od pričakovanega so se  znova okrepile govorice, da bo legendarni Schumi prekinil pogodbo z Mercedesom, kar pa je osrednji akter zgodbe odločno zanikal. "Borba za 10. mesto niti približno ni zabavna," je sprva dejal Nemec in nadaljeval: "Toda vozim za moštvo, ki ima še veliko prostora za napredek, in zaradi tega se bom še naprej boril. Ni enako pri 42 letih kot pri 25, toda pogodbo z Mercedesom bom spoštoval do konca, nato pa bom deloval kot predstavnik podjetja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.