Šport > Moto športi
88469 ogledov

Schumacherjevi so si oddahnili

Corinna Mick Schumacher Epa
Nemški organi pregona so prijeli še zadnjega osumljenca poskusa izsiljevanja družine Michaela Schumacherja.

Nemška policija je ta teden prijela trojico, ki je osumljena izsiljevanja družine nekdanjega šampiona formule 1 Michaela Schumacherja, poročajo tamkajšnji mediji, ki povzemajo tožilstvo v Wuppertalu.

Kot zadnjega je v četrtek priprla 42-letnega moškega, ki je v preteklosti deloval kot varnostnik pri Schumacherjevih. Ob njegovi aretacije je policija zasegla tudi več kosov dokaznega materiala.

Že pred 14 dnevi je policija prijeta tudi 53-letnega moškega in njegovega 30-let starega sina, pri katerih je odkrila več družinskih fotografij.

Osumljeni naj bi družino Schumacher izsiljevali z grožnjo, da bodo objavili zasebne fotografije družine. Ta se je iz javnosti takorekoč umaknila, potem ko se je Michael Schumacher leta 2013 hudo poškodoval na smučanju.

Storilci so nato zahtevali milijonsko odškodnino za posnetke, ki bi jih sicer objavili na darknetu oz. temnem spletu. Da bi podkrepili svojo grožnjo, so družini nekaj posnetkov tudi poslali.

Michael Schumacher | Avtor: EPA EPA

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.