Šport > Moto športi
2136 ogledov

Verstappen neiskren vpričo Vettla, zdaj povedal resnico

Epa
Max Verstappen ob prisotnosti dirkača Ferrarija ni bil popolnoma iskren.

Dirkač Red Bulla Max Verstappen in nekdanji član rdečega bika Sebastian Vettel sta v ponedeljek opravila televizijski intervju za avstrijski program Servus TV.

Beseda je kmalu nanesla na prihodnost štirikratnega svetovnega prvaka, ki bo po koncu letošnje sezone zapustil Ferrari.

charles leclerc Ogrožal druge Šport Škandal: dirkač Ferrarija takole kršil pravila v času koronavirusa

Verstappna so vpričo Vettla vprašali, ali bi bi želel z njim deliti garažo, on pa je odvrnil, da glede tega nima posebnih zadržkov.

"V ekipi sta lahko dva zmagovalca. Tako je bilo z Danielom Ricciardom. Nič ne bi imel proti, če bi Seb postal moj moštveni kolega. A to ni moja odločitev. Še nikoli nisem delal z njim, a to ne bi bil problem. Vsi si želimo zmagovati," je povedal 22-letnik.

 | Avtor: Epa Epa

Nekaj dni kasneje je v okviru medijskih aktivnosti pred VN Štajerske podal nekoliko drugačen, predvsem pa bolj iskren odgovor.

"Ko so mi zastavili to vprašanje, sem bil na televiziji in Seb je sedel ob meni. Hotel sem biti vljuden, zato sem dejal, da si to lahko predstavljam," je povedal in dodal: "Mislim, da je ekipa zadovoljna z mano in Alexom (Albonom, op. a.). Moram priznati, da je Alex odličen moštveni kolega. Zelo je prijeten, kar je dobro za vse nas. Obvlada nastavitve in zagotavlja povratne informacije. Ne vidim razloga za menjavo. Christian Horner in Marko Helmut lahko to potrdita. Konec koncev pa nisem jaz tisti, ki odloča."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice