Šport
33 ogledov

Na Čekovskega padel obroč

Gjorgji Cekovski EPA
Včeraj zvečer se je med treningom v Podmežakli poškodoval makedonski reprezentant Gjorgi Čekovski. Snel se je obroč na košu.

Po pisanju Slovenskih novic se je koš poškodoval ob polaganju žoge skozi obroč. Čekovski naj bi le blago zabil, pri tem pa mu je obroč padel na roko. Odpeljali so ga na pregled, Makedonci pa so trening nadaljevali, še pišejo spletne novice.

Direktor zavoda za šport Jesenice Zoran Kramar je za zurnal24.si potrdil nesrečni dogodek v dvorani Podmežakla in dejal, da je prišlo do okvare na obroču, ki so ga že zamenjali. "Zamenjali smo obroč in nato so lahko nadaljevali trening. V dvorani je bilo pred tem že pet treningov in dve tekmi, pa do poškodbe ni prišlo. Zato dvomim, da je ravno blago zabil, ampak važno, da se je vse dobro končalo."

Po besedah trenerja makedonske reprezentance Ilije Merdžanovskega se Čekovski že počuti bolje in bo z njim vse v najlepšem redu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.