Šport
15 ogledov

Na Franjo nismo pozabili

Na Franji vsako leto nastopi več rekreativnih kolesarjev. Žurnal24 main
Danes popoldne bomo nadaljevali s serijo galerij iz maratona Franje, ki je 12. junija na ceste privabil okoli štiri tisoč rekreativnih kolesarjev.

Že 30. maraton Franja je tudi letos na slovenske ceste privabil staro in mlado. Nekoliko vztrajnejši in bolje pripravljeni so se 12. junija podali na "pravi" maraton dolg 156 kilometrov, drugi pa so se spopadli z malim (97 km). Vsega skupaj so organizatorji našteli okoli štiri tisoč kolesarjev. Če ste bili med njimi tudi vi, se lahko najdete v naši seriji galerij iz jubilejne 30. Franje (prvi maraton Franje so izpeljali že leta 1982). Zadnjo galerijo (13. del) smo objavili v petek popoldne, naslednjo pa na naši prenovljeni spletni strani lahko pričakujete danes popoldne.

Naročite si fotografijo
Če se najdete v kateri od naših galerij in če želite visokoresolucijsko fotografijo, nam pošljite elektronsko sporočilo na rekreacija@zurnal24.si ter navedite številko fotografije in galerije, v kateri je bila objavljena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.