Šport
4825 ogledov

Na plan prišle podrobnosti

novak đoković EPA
Pri srbskem Kurirju so se znova lotili žalostne zgodbe, ki je pred leti pretresla družino Đoković.

Družina Novaka Đokovića se je pred štirimi leti spopadala z žalostno zgodbo, ko je umrl stric nekdanjega najboljšega igralca na svetu. Srbski tabloid Kurir je zdaj objavil novico, da se je Momir Đoković obesil.

Novakov stric se je pred 15 leti iz Avstralije vrnil v Srbijo, saj je imel težave z dokumenti, to pa je izkoristila njegova soproga. Razglasila ga je za mrtvega in si prisvojila njegovo lastnino, ki si jo je ustvaril z uspešnim podjetjem.

Momir Đoković je pisal na avstralsko veleposlaništvo, a ni uspel v dokazovanju, da je on oseba, ki so jo razglasili za umrlo. Kasneje si je poiskal službo v Sloveniji, nato pa je na robu eksistence živel v domačem Kraljevu. Novakov oče mu je večkrat priskočil na pomoč, a Momir ni želel živeti na takšen način. Ko mu je elektro podjetje izključilo elektriko, se je obesil.

novak đoković Uradno Šport Đoković bo igral še letos

"Njegovi dolgovi so bili precejšnji, sam pa ni želel biti v breme bratovi družini. Celotno družino Đoković je pretresla novica, da je storil samomor. Niso mogli verjeti, da je storil nekaj takšnega. Pokopali so ga kot se spodobi," je za Kurir dejal njihov vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice