Šport
39 ogledov

Najbolj očitno prodana tekma vseh časov?

albanska liga Youtube
Po spletu je zaokrožil posnetek tekme albanske nogometne lige, na kateri naj bi se zgodil najbolj očiten primer prirejanja rezultata.

Na tekmi albanske Superlige sta se pomerila Flamurtari Vlore in Teuta Durres. Pri rezultatu 1:1 so domači pritiskali za zmagoviti zadetek, ki so ga zabili v 95. minuti, in to ob očitni pomoči gostujočih nogometašev.

Obrambni igralci iz Durresa, ki v zaključku bolj ali manj postopajo po svojem kazenskem prostoru, so s kopico smešnih napak nasprotniku dopustili, da je tik pred iztekom srečanja zabil za končnih 2:1. Navijači so zmagovito ekipo pospremili z žvižgi, zmago označili za ''darilo'' in na družabnem omrežju Facebook zahtevali temeljito preiskavo. Posnetek, ki so ga že nekajkrat umaknili s spleta, si lahko ogledate TUKAJ.

''To je sramota za državo, ki nima nogometnih pravil. Kredibilnost lige je pod velikim vprašajem. Razmišljamo o tem, da bi izstopili,'' je dejal športni direktor Flamurtarija Sinan Idris in dodal: ''Težava je v celotnem sistemu. Stave bi morali povsem prepovedati, saj ni drugega načina, da okrepimo albanski nogomet.''

Komentarjev 3
  • Kolus 16:00 28.januar 2015.

    Pretiravanje v naslovu. Golman je kar lepo branil, ko bi lahko kaj spustil ...

  • dragec 14:05 28.januar 2015.

    FUKNJEN

  • patrijarh 13:58 28.januar 2015.

    Če nebi pisal,da je Albanija bi rekel,da so to Stožice