Šport
12 ogledov

Namesto v Kalifornijo v Novo Mehiko

Bojana Jovanovski EPA
Srbska teniška igralka Bojana Jovanovski je pred dnevi doživela sila neprijetno preizkušnjo, s katero pa je nasmejala številne športne navdušence. Srbkinja naj bi nastopila na turnirju v Carlsbadu v Kaliforniji, a na koncu končala v Novi Mehiki.

"Dober dan, organizatorji, jaz sem priletela, a me nihče ni dočakal."
"Bojana, kako da ne. Čakamo te na letališču v Varlsbadu."
"Ni možnosti, tukaj ni žive duše."
"Bojana, si ti priletela v Carlsbad v Kaliforniji?"

Takole nekako je verjetno potekal pogovor med Bojano Jovanovski in organizatorji turnirja v Carlsbadu, dokler Srbkinja ni ugotovila, da je naredila veliko napako. Bojana je nameravala svoje znanje pokazati na turnirju serije WTA v Carlsbadu v Kaliforniji, a ob tem naredila manjšo "napakico" in končala v 1500 kilometrov oddaljenem istoimenskem Carlsbadu v Novi Mehiki. Komaj 19-letna Bojana je bila zaradi svoje napake prisiljena prenočiti v Carlsbadu (tistem v Novi Mehiki, da ne bo pomote), nato pa je s prvim letom poletela v Kalifornijo v "pravi" Carlsbad. Na igrišču se je pojavila le trideset minut pred obračunom prvega kola. Očitno je naporno in stresno tekmovanje naredilo svoje, saj je 53. igralka sveta z 1:2 v nizih klonila proti Italijanki Roberti Vinci. Zagotovo pa bo Bojana Jovanovski pred naslednjim potovanjem zelo podrobno pogledala, v  katerem mestu bo igrala …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.