Šport
30 ogledov

Navijači: "Kapo dol fantom"

1/31
Žurnal24 main
V petek popoldne se je življenje v Sloveniji za nekaj ur ustavilo. Kekovi fantje so se merili z ZDA in na koncu iztržili neodločen rezultat 2:2. Mi smo bili na Gospodarskem razstavišču in navijali z vami.
NE SPREGLEJTE
Navijaško vzdušje z Gospodarskega razstavišča v videu in galeriji
Slo : ZDA − Remi z okusom po porazu
Donovan: "Dosegli smo veljaven gol!"

Gospodarsko razstavišče je bilo v petek popoldne podobno nogometnemu stadionu − trume navijačev, ki so že nekaj minut pred začetkom srečanja med Slovenijo in ZDA začeli z glasnim navijanjem. Ozračje je bilo tako ob začetnem žvižgu glavnega sodnika že povsem razgreto. Svoje je dodalo še izjemno močno sonce in v 42. minuti, ko je zadel Zlatan Ljubijankić in povišal na 2:0, je "Gospodarc" eksplodiral. Navijaška himna Kdor ne skače, ni Sloven'c pa se je verjetno slišala vse do Južnoafriške republike. Na veliko razočaranje vseh prisotnih so trdoživi Američani v drugem polčasu uspeli izenačiti, kar je nekoliko pokvarilo odlično vzdušje, a čaka nas še eno srečanje proti Angležom, ki še zdaleč niso nepremagljivi. Enakega mnenja so bili tudi navijači na Gospodarskem razstavišču. Več v videu in galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.