Šport > Nogomet
27 ogledov

Abidal se bo vrnil decembra

Erica Abidal Reuters
Francoski branilec Barcelone Eric Abidal je napovedal, da se bo - če bo šlo okrevanje po presaditiv jeter po načrtih - na igrišče vrnil še letos.

Nogometaš Barcelone Eric Abidal, ki okreva po presaditvi jeter, se bo na nogometna igrišča najverjetneje vrnil še pred koncem leta. Abidal je bil sinoči gost svojega kluba v Parizu, kjer je katalonski velikan igral prijateljsko tekmo z moštvom PSG (Barcelona je zmagala po enajstmetrovkah) in je tudi simbolično začel tekmo s prvim strelom.

Francoski branilec je izrazil upanje, da bo, če bo šlo okrevanje po načrtih, na igrišču že decembra. "Počutim se dobro, precej bolje kot pred nekaj meseci. Za zdaj so zdravniki zelo zadovoljni," je dejal Abidal, ki so mu marca presadili jetra, potem ko so mu lani na tem organu odkrili tumor. Gledalci na tekmi v Parizu so 32-letnemu rojaku ob predstavitvi namenili glasen aplavz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.