Šport > Nogomet
10 ogledov

Amanatidis v policijski preiskavi

Je bil nogometaš Frankfurta nasilen? Žurnal24 main
Napadalec nemškega nogometnega prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta, Grk Ioannis Amanatidis, se je znašel v policijski preiskavi zaradi fizičnega napada na 33-letno Makedonko.

Šestindvajsetletni grški reprezentant Ioannis Amanatidis, ki bo igral tudi na evropskem prvenstvu leta 2008 v Avstriji in Švici, naj bi v torek popoldne v Frankfurtu udaril omenjeno žensko.

"Zagotovil nam je, da čeprav se je sprl z moškim, ki je spremljal Makedonko, do fizičnega stika
ni prišlo, in mi popolnoma verjamemo Ioannisu," pravijo v klubu. Domnevna žrtev napada pa pravi, da jo je Amanatidis udaril, ko je hotela parkirati avto: "Želela sem le zavarovati očeta, nato pa me je Amanatidis udaril v levo lice."

V težavah pa se je znašel še en nogometaš, ki si je svoj čas služil kruh v nemški Bundesligi. Perujec Claudio Pizarro, ki od letos igra pri Chelseaju, naj bi sodeloval pri razuzdani orgiji po koncu kvalifikacijske tekme za uvrstitev na svetovno prvenstvo proti Braziliji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.