Šport > Nogomet
27 ogledov

Angleži pod vplivom uspavalnih tablet?

Rooney Carrick Milner Poljska Anglija kvalifikacije SP 2014 Varšava EPA
Angleška nogometna reprezentanca je na tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 remizirala s Poljsko. Nekateri svetovni mediji poročajo, da je Anglija brez polnega izkupička točk ostala zaradi uspavalnih tablet.

Tekma kvalifikacij za svetovno prvenstvo med Poljsko in Anglijo je bila zaradi močnega naliva iz torka prestavljena na sredo. Angleži so s srečnim golom Rooneya povedli v 31. minuti, končnih 1:1 pa je v 71. minuti postavil Glik. Poljaki so se zasluženo veselili točke, angleški mediji pa naj bi odkrili razlog za medlo predstavo varovancev Roya Hodgsona. The Sun poroča, da so nogometaši v torek zaužili uspavalne tablete.

''V ponedeljek so na treningu izgledali skoncentrirano in živahno. Danes nisem imel takšnega občutka,'' je po tekmi povedal angleški selektor. Informacije o uspavalnih tabletah so se v javnosti pojavile na dan obračuna. ''Ko si pripravljen na tekmo, zamuda ni dobrodošla. Spal sem dobro. Zamude in pogojev ne želim uporabljati kot izgovor,'' je dodal Steven Gerrard.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.